Vrpca - МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ
ИСТАКНУТО

МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ

pin - МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ

Милица Ђурђевић Стаменковски, министарка за бригу о породици и Јелена Жарић Ковачевић, министарка државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије, отвориле су у Салашу Црнобарском, код Богатића, реновирани објекат четворогодишње основне школе.

Министарке су честитале ђацима првацима и њиховим родитељима полазак у школу и поделиле бесплатне уџбенике и ранчеве. У опуштеној атмосфери оне су се присетиле својих школских дана и са малишанима прелистале књиге, а са малим ђацима се сложиле да су ранчеви прилично тешки.

Ministarke u Bogaticu3 840x630 - МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ

-Желим вам да се се лепо дружите, помажете, подржавате, да слушате учитељице и запамтите да је учитељица одмах уз мајку најважнија личност у вашем животу, васпитању, образовању и одгоју. Ми смо учили да је учитељица, а школа је за вас ђаке прваке најважније место где боравите – поручила је министарка Ђурђевић Стаменковски.

skola - МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ

Она је додала да ће свако село које има савремену нову школу опстати, те да ће Влада Републике Србије помагати изградњу, обнову и реконструкцију свих школа у Србији.

Ministarke u Bogaticu 840x630 - МИНИСТАРКЕ У ВЛАДИ РС ОТВОРИЛЕ РЕНОВИРАНУ ШКОЛУ У САЛАШУ ЦРНОБАРСКОМ

Основна школа у Салашу Црнобарском је потпуно реновирана захваљујући локалној самоуправи која је за ову намену издвојила 12 милиона динара. Осим учионица у школи су реновирани и опремљени спортски терени.

Д.Г.

Related Images: